Упис првака ОБАВЕШТЕЊЕ

ЗА СВЕ ПОТРЕБНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОКО УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД ОБРАТИТИ СЕ СЕКРЕТАРУ ШКОЛЕ

  • Контакт особа - Марина Ђурђевић (секретар школе)
  • Број телефона 062/339-013 (звати од 1200-1400) или на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

Упис првака школска 2020/2021

Допис министра просвете, науке и технолошког развоја у вези са процедурама уписа деце у први разред основне школе за школску 2020/2021. годину погледајте овде.

Промена календара

Допис министра просвете, науке и технолошког развоја о промени календара образовно-васпитног рада за период када је планиран пролећни распуст у основним и средњим школама. Допис погледајте овде.

Распоред наставе

Недељни распоред емитовања образовних садржаја на каналима ртс2 и ртс3 можете пратити на сајту Министарству просвете, науке и технилошког развоја.

https://www.rasporednastave.gov.rs/

Комуникација и обавештења

Обавештавају се ученици и родитељи да је отворена група на facebook друштвеној мрежи под називом Школа Дубље https://www.facebook.com/skola.dublje.9?epa=SEARCH_BOX На овој групи све новости везане за наставу на даљину родитељи и деца могу пратити.

Поред ове групе сва одељења имају такође групе на вибер апликацији где су поред деце и сви наставници који предају у том разреду. Групе на виберу служе за комуникацију са ученицима и домаће задатке које ће добијати од предметних наставника.

Ви сте овде: Home О школи Вести