Прослава Светог Саве

    У нашој школи традиционално и свечано обележена је школска слава Свети Сава. Као и сваке године наставник српског језика Љубица Дулева Глигорић припремила је у сарадњи са  ученицима школску приредбу посвећену делу и лику Светог Саве. Прослава је почела извођењем Светосавске химне, уследила је приредба на одушевљење ученика, наставника и родитеља. Свечани ручак је започео традиционално ломљењем колача. Свештеник Хаџи Урош Живковић се обратио и благословио све присутне.

 

Нова Година

    Поводом новогодишњих празника у нашој школи организован је тематски дан „Избор за најлепшу новогодишњу честитку” које су писане на енглеском језику. Наставник енглеског језика Зорица Мајсторовић је изабрала најкреативније честитке које су и награђене. Учествовали су ученици од 5. до 8. разреда. Похваљујемо труд и рад ученика који су дали свој допринос.

 

 

Календар активности за Завршни испит 2022/2023

     Календар за спровођење Завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2022/2023. годину и пријемног испита и уписа у средњу школу за школску 2023/2024. годину можете преузети на следећем линку.

Дечја недеља 2022

И ове школске године свакодневним активностима је обележена Дечја недеља.

Програм по данима погледајте овде. 


Дан школе 2022

Дан школе, 12. мај обележен је свечано, после неколико година, у просторијама наше школе.

Пригодом програму који је припремила Љубица Дулева Глигорић, присуствовали су ученици од 5 - 8 разреда, наставници и остали запослени у нашој школи.

Детаље са приредбе можете погледати овде.

Ви сте овде: Home О школи Вести