Друго полугодиште

Почетак другог полугодишта

у школској 2021/2022. години

 

      Друго полугодиште почиње у понедељак 24. јануара 2022. Ученици старијих разреда наставу ће похађати пре подне, од 730, а ученици млађих разреда после подне од 13 часова.

Настава ће бити реализована према упутству МПНТР, у складу са дописом упућеним школама.

Од понедељка 24. јануара 2022. године, ученици од првог до четвртог разреда наставу ће похађати по првом моделу - непосредним остваривањем образовно - васпитног рада. Ученици долазе у школу сваког дана.

Ученици од петог до осмог разреда ће образовно - васпитни рад пратити по комбинованом моделу и ићи у школу подељени у две групе. Настава ће се свакодневно остваривати са једном групом ученика, према редовном распореду.

Група А наставу похађа у понедељак, среду и петак, а група Б у уторак и четвртак. Наставници пружају додатну подршку ученицима који тога дана не иду у школу путем Гугл учионице.

За време и током боравка у школи, од момента уласка у школско двориште до момента напуштања школског дворишта, обавезна је употреба маски за све ученика, запослене и трећа лица.

Тим за школе апелује и очекује од ученика и запослених у школама, као и родитеља ученика, да доследно примењују мере личне заштите од инфекције како у школи, тако и ван ње. Посебно је важно избегавати масовна окупљања у затвореном и на отвореном простору.

 

                                                                                                    Славица Мајсторовић

                                                                                                            директор школе

Ви сте овде: Home О школи Вести Друго полугодиште