Упис првака

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД

ШКОЛСКЕ 2021/2022 ГОДИНЕ

 

 

 

      

     

Обавештење о упису ученика у први разред за школску 2021/2022. годину

 

Поштовани родитељи,

 Обавештавамо Вас да ће се упис деце у први разред основне школе, за школску 2021/2022. годину обавити у периоду од  1. априла до 31.маја 2021.године у секретаријату школе, сваког радног дана од 8 – 14 часова.

 Упис ученика у први разред школске 2021/2022. године вршиће се електронским путем.

 Обавештавамо вас о могућности да електронски закажете термин који вама одговара за упис и тестирање вашег детета преко портала еУправе.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је подршку родитељима у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ.

 Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина могу се поставити на контакт телефон:0117350557.

Упис ученика у први разред основне школе. у складу са заказаним терминима обавља се у периоду од 1. априла до 31. маја 2021.године.Истог дана ће педагог или психолог извршити тестирање ученика.

 Родитељи приликом уписа детета не подносе ниједан документ у папирном облику – подаци из матичних књига рођених, евиденције пребивалишта и здравственог информационог система прибављају се по службеној дужности , електронским путем.

 Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, биће потребно да га родитељ донесе у школу.

 Такође, Школе су у обавези да по службеној дужности прибаве потврде о обављеном обавезном предшколском програму.

НАПОМЕНА: Родитељ/законски заступник  ће добити захтев за упис у коме ће се изјаснити да ли је сагласан/а да за потребе уписа Школа може прибавити извод из матичне књиге рођених, лекарско уверење  и доказ о пребивалишту детета.

СЕКРЕТАР   ШКОЛЕ:

Марина Ђурђевић

Ви сте овде: Home Важно Упис првака Упис првака